Vlámal sa do kancelárie cestovnej agentúry a kradol. Stenu reštaurácie pokreslil čiernou fixou. Zapálením pneumatiky spôsobil aj inú škodu

14.04.2011 Celý región

lámal sa do kancelárie cestovnej agentúry a kradol:
Vranovský vyšetrovateľ začal včera trestné stíhanie pre prečin krádeže a neoprávneného vyrobenia a používania elektronického platobného prostriedku. Doposiaľ neznámy páchateľ včera na Ulici M. R. Štefánika sa vlámal do uzamknutej kancelárie cestovnej agentúry. Následne ukradol notebook a z bundy koženú peňaženku s rôznymi dokladmi a platobnými kartami. Platobné karty včera páchateľ neoprávnene použil a vykonal s nimi tri výbery financií v celkovej výške 470,- Eur. Uvedenú hotovosť vybral z bankomatu pobočky Hanušovce n/T. Svojím konaním spôsobil majiteľovi škodu v celkovej výške 1400,- Eur.

Stenu reštaurácie pokreslil čiernou fixou:
Na policajnú linku včera oznámil 53 ročný muž bytom Dubovica, okres Sabinov poškodenie steny. Doposiaľ neznámy páchateľ v čase o 23.00 hod. dňa 4.4.2011 v Prešove na Ulici 17. Novembra pokreslil čiernou fixou na stenu vestibulu reštaurácie rôzne nápisy a obrázky. Pre majiteľa reštaurácie vznikla škoda poškodením v celkovej výške 30,- Eur. Poverený príslušník začal trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci .

Zapálením pneumatiky spôsobil aj inú škodu:
Stropkovskí policajti začali včera trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci. Doposiaľ neznámy páchateľ dňa 21.2.2011 v čase okolo 18.30 hod. v obci Duplín, okres Stropkov za neobývaným rodinným domom zapálil pneumatiku. Následným požiarom boli poškodené 4 ks sklenených výplní garážových dverí, 2 ks sklenených výplní na vchodových dverách, okno o rozmeroch 145 x 90 cm, 5 m trojžilového kábla, elektrická krabička a 10 m2 fasády. Majiteľovi rodinného domu vznikla celková škoda vo výške približne 400,- Eur.
 

Vyberte región